Vandpolospiller fra Skovby vandt NM-guld

Image
Tobias Louis Quist Rasmussen i sit rette og våde element som en del af det danske U15-landshold i vandpolo.

Tobias Louis Quist Rasmussen var en del af det danske U15-landshold, der for nylig vandt guld ved de nordiske mesterskaber.

For godt et år siden berettede Folkebladet om den 14-årige Tobias Louis Quist Rasmussen fra Skovby og hans passion for vandpolo.

Han var da blevet udtaget til U15-landsholdet, som nåede hele vejen til finalen ved det Nordiske Mesterskab, hvor det blev til en sølvmedalje.

I år har den nu 15-årige Tobias spillet en masse kampe. Hans klub LIF (Lystrup Idrætsforening) er desværre så lille på vandpolo siden, at de ikke kan stille hold selv, så de har spillet sammen med flere klubber til de forskellige turneringer i år.

I løbet af sommeren var de til en turnering i Tyskland sammen med Frem Svømmeklub hvor de scorede sølv, mens det sammen med Slagelse Svømmeklub er blevet til guld ved såvel HRS Cup, i den årlige præmieturnering og til DM.