Brian Brøckner, konditor ved Restaurant Lillering Skov har atter vundet en fagkonkurrence.
Med en kagekreation med titlen “Motion og søde sager” løb Brian med både årets Krea Pris og hovedprisen ved konkurrencen Lækkerier Prisen.
»Jeg har igennem hele mit voksenliv forsøgt at holde mig sund og i god form, med jævnlig motion i form af løb, fitness eller cykling som så mange andre mennesker. Men i kontrast til det, er det sjove, at jeg som så mange andre tit belønner mig selv med søde sager i form af lækker kager,« skrev Brian om sin kage i oplægget.
»De fleste forbinder rugbrød med sundt brød så det er lidt af en kontrast at komme det i en kage. Derfor har jeg valgt at lave en rugbrødslagkage om til en moderne dessertkage, Smagen er en kontrast imellem rugbrød, solbær/brombær og chokoladesmag som på trods fungerer godt sammen.«
Brians kage bestod af en sprød rugbrødsbund med Kage Hvedemel fra Valsemøllen og Unika 30 fra Arla. Desuden solbær/brombær marmelade og solbær/brombær creme i kombination med en mørk og en lys chokolademousse.