Image
Mette Skov Mikkelsen med sin hue og bronzemedalje.
Rubinsteinerkagen var en kende for moderne til censorernes smag ved konditor Mette Skov Mikkelsens svendeprøve. Ellers var det blevet til sølv ved svendeprøven.
Mette Skov Mikkelsen fra Restaurant Lillering Skov bestod i torsdags sin svendeprøve som konditor og blev belønnet med en flot bronze-medalje - en udmærkelse, der kun gives når man ligger helt i toppen af karakterskalaen
Mettes tema var påske, og hertil havde hun lavet en smuk gul bryllupskage, chokolade æg, reder og kager udsmykket med kyllinger og æg.
Forsøg på at vise overskud blev ikke belønnet
Hendes læremester, Brian Brøckner fik at vide af censorerne ved svendeprøven, at det der adskilte Mettes svendeprøve fra en sølvmedalje, var at hendes rubinsteinerkage ikke var klassisk nok, som de gerne ville have det.
Mette havde nemlig lavet sin rubinsteinerkage med et moderne touch og pyntet den på toppen med en marcipan kylling, for at lave en rød tråd gennem sine kager med temaet påske og for at vise overskud.
Bedømmelsen ved svendeprøven baserer sig både på produkter, den visuelle præsentation af produkterne samt rettidighed, hygiejne og orden i konditoriet under produktionen.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 21. juni 2016
Del på
Mette Skov Mikkelsen fra Restaurant Lillering Skov bestod i torsdags sin svendeprøve som konditor og blev belønnet med en flot bronze-medalje - en udmærkelse, der kun gives når man ligger helt i toppen af karakterskalaen
Mettes tema var påske, og hertil havde hun lavet en smuk gul bryllupskage, chokolade æg, reder og kager udsmykket med kyllinger og æg.
Forsøg på at vise overskud blev ikke belønnet
Hendes læremester, Brian Brøckner fik at vide af censorerne ved svendeprøven, at det der adskilte Mettes svendeprøve fra en sølvmedalje, var at hendes rubinsteinerkage ikke var klassisk nok, som de gerne ville have det.
Mette havde nemlig lavet sin rubinsteinerkage med et moderne touch og pyntet den på toppen med en marcipan kylling, for at lave en rød tråd gennem sine kager med temaet påske og for at vise overskud.
Bedømmelsen ved svendeprøven baserer sig både på produkter, den visuelle præsentation af produkterne samt rettidighed, hygiejne og orden i konditoriet under produktionen.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 21. juni 2016