Galten FS' U15-piger er Jydske Pokalungdomsmestre

Image
Galten FS' U15 håndbold-piger.

23 unge lokale håndboldspillere kronede i weekenden en flot sæson med finalesejr i Jydsk Pokal Ungdom.

»Da sæsonen gik i gang, var vi spændte på hvordan tingene ville komme til at udvikle sig. Fra sæsonstarten var det en ret sammensat gruppe piger, af spillere fra Galten, fire spillere fra Harlev, to fra Låsby, spillere der er kommet retur fra andre klubber, og et par stykker, som var nye på årgangen, samt en der var tilbage efter langvarig skade, og et par U13 piger, som trænede/spiller halv tid hos os, men stadig havde deres gang på U13 holdet. Men alt i alt, kan vi ikke klage, da alle vores forhåbninger, og drømme er blevet indfriet.«

Pigernes træner René Dam Hansen er med rette stolt af hvad Galten FS' U15-piger har opnået:

• Kvalifikation til Final4 i Jysk Pokal Ungdom i den forgangne weekend.
• Semifinalesejr over Team Aalborg på 22-16 i en kamp, hvor der aldrig var tvivl om udfaldet.

Nervøs start blev vendt

Finalekampen kom dermed til stå mellem Fredericia HK og Galten FS.

Efter en nervøs start fra Galten FS, hvor tingene ikke rigtigt kom til at fungere, og hvor Fredericia opbyggede en pæn føring, og en 7-11 føring midt i første halvleg, blev der skiftet lidt ud på et par pladser.

Dette resulterede i et forsvar der fik fat, og en målmand der mod slutningen af halvlegen begyndte at tage tage fra og det skabte grundlag for at pigerne kunne udligne og gå til pause med en føring på 13-11 ved pausen.