Låsby Kro åbner konceptrestaurant

Image
Låsby Kro

Låsby Kro har brugt nedlukningsperioden til at indrette en ny konceptrestaurant.

Hen over vinteren og nedlukningen har Låsby Kro arbejdet på højtryk med ombygning og restaurering således at man nu barsler med en nyskabelse.

»Vi har længe gået og pønset på at lave et spritnyt koncept, og vi kan nu løfte sløret for, hvad det helt nøjagtigt betyder. Låsby Kro åbner d. 7. maj restaurant Bacchus. Bacchus holder åbent fredage og lørdage,« fortæller indehaveren Peter Have.

»Vi har nemlig lavet de gamle værelser 11 og 12, det der endnu tidligere var bageri i byen, om til en lækker ny konceptrestaurant. Mange af vores gæster og Låsbys borgere har set og undret sig over, hvad der dog foregik på kroen. Nysgerrigheden blev ikke mindre, da der pludselig stod et skilt på fortovet ”Her åbner vi Låsbys nye restaurant”. Vi kan nu fortælle, at det såmænd er Restaurant Bacchus.«

Hver fredag og lørdag fra kl. 18

På Restaurant Bacchus får man som gæst bobler og snacks ved ankomst, en lækker 4-retters menu og til slut kaffe og sødt. Dertil kan man  købe en 4-glas vinmenu, sammensat, af kroens sommelier, med øje for hver enkelt rets kvaliteter. Aftenen starter kl. 18:00 hver fredag og lørdag.

Gæsterne til Restaurant Vacchus ankommer igennem krostuerne til Bacchus-stuerne, som er holdt tro mod bygningen. Det der engang var ydermur, er bibeholdt.

»Navnet er ikke tilfældigt. Bacchus var i græsk-romersk mytologi gud for vin, og den festlige stemning, der fulgte. Så vi har ladet os inspirere og har adopteret navnet til vores konceptrestaurant. Vi glæder os til at byde jer velkommen,« siger Peter Have.

Restaurant Bacchus åbner fredag d. 7. maj kl. 18 og det er allerede nu muligt at bestille bord på tlf. 86 95 17 66.

Læs Galten Folkeblad 28. april 2021

Del på
Feel Home

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block