Image
Brugsuddeler Brian Kamper glæder sig over, at det igangværende ombygningsprojekt nu nærmer sig afslutningen.
SuperBrugsen i Galten etablerer i sensommeren et samarbejde med en ekstern leverandør på brødområdet.
Det igangværende ombygnings- og renoveringsprojekt hos SuperBrugsen i Galten tager man i denne uge fat på den del af butikken, der har rummet kiosk- og bagerafdelingen.
Bagerafdelingen havde sidste åbningsdag søndag og vil nu være lukket frem til primo august. Her åbnes bagerafdelingen i stedet i regi af en ekstern udbyder, Lagkagehuset.
»Kundeundersøgelser har vist, at kunderne efterspørger en bedre brødkvalitet, og for at løfte den opgave har vi indgået et samarbejde med Lagkagehuset idet vi har kolleger som er meget glade for et lignende samarbejde,« siger brugsuddeler Brian Kamper.
Mens der gøres klar til at Lagkagehuset rykker ind i et område på 80-90 kvadratmeter vil man i butikken fortsat kunne købe pakket brød fra Kvickly Viby.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 24. maj 2016
Del på
Det igangværende ombygnings- og renoveringsprojekt hos SuperBrugsen i Galten tager man i denne uge fat på den del af butikken, der har rummet kiosk- og bagerafdelingen.
Bagerafdelingen havde sidste åbningsdag søndag og vil nu være lukket frem til primo august. Her åbnes bagerafdelingen i stedet i regi af en ekstern udbyder, Lagkagehuset.
»Kundeundersøgelser har vist, at kunderne efterspørger en bedre brødkvalitet, og for at løfte den opgave har vi indgået et samarbejde med Lagkagehuset idet vi har kolleger som er meget glade for et lignende samarbejde,« siger brugsuddeler Brian Kamper.
Mens der gøres klar til at Lagkagehuset rykker ind i et område på 80-90 kvadratmeter vil man i butikken fortsat kunne købe pakket brød fra Kvickly Viby.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 24. maj 2016