Image
Nytårsaftensdag er der 10 medarbejdere beskæftiget med at tilberede nytårsmenuer hos Restaurant Lillering. Man forventer at skulle levere over 1200 menuer ud af huset.
Restaurant Lillering Skov forventer at skulle levere 1200 nytårsmenuer på årets sidste dag.
Det er populært at få leveret mad udefra i forbindelse med nytåret.
Det mærker man hos Lillering Skov, som melder om rekordstor interesse for restauranten nytårsmenu.
»Vi er i øjeblikket oppe på 700 personer, fordelt på 120 hold. Det er en stigning på 15 procent lige nu. Vi gætter på samlet at nå over 1200 personer,« lød det fra restauratør Heine Schriver tre dage før jul.
»Jeg tror, at væksten skyldes, at der igen er fremgang i Danmark. Det kan vi også se på vores fester. Og så går det jo fra mund til mund, at folk har været tilfredse de sidste mange år,« siger Heine Schriver med henvisning til at det er 11. år på stribe at man laver nytårsmad til Galten og omegn.
I år er man 10 personer på arbejde den 31. december for at tilberede maden, og det skulle stadig være muligt at afgive bestillinger på nytårsmenuer.
Del på
Det er populært at få leveret mad udefra i forbindelse med nytåret.
Det mærker man hos Lillering Skov, som melder om rekordstor interesse for restauranten nytårsmenu.
»Vi er i øjeblikket oppe på 700 personer, fordelt på 120 hold. Det er en stigning på 15 procent lige nu. Vi gætter på samlet at nå over 1200 personer,« lød det fra restauratør Heine Schriver tre dage før jul.
»Jeg tror, at væksten skyldes, at der igen er fremgang i Danmark. Det kan vi også se på vores fester. Og så går det jo fra mund til mund, at folk har været tilfredse de sidste mange år,« siger Heine Schriver med henvisning til at det er 11. år på stribe at man laver nytårsmad til Galten og omegn.
I år er man 10 personer på arbejde den 31. december for at tilberede maden, og det skulle stadig være muligt at afgive bestillinger på nytårsmenuer.