Image
Midtjysk Albyg A/S tog i sidste uge de første skridt til det kommende byggeri for virksomheden Grand Fromage.
Virksomheden Grand Fromage rykker fra Århus til Galten og opfører hovedsæde i Erhvervs-parken Klank.
Entreprenørerne har taget de første skridt til byggeriet af et ostemodningshus, som opføres i træ for at sikre optimale betingelser for modning af oste. Grand Fromage er en dansk familievirksomhed, der har rødder i dansk mejeribrug helt tilbage til 1878.
»Vore kunder er restauranter, cafeer og kantiner i store virksomheder, som ønsker at give deres kunder en særlig oplevelse,« forklarer Thomas Lindbjerg.
Han er femte generation i virksomheden, som sælger oste, pølser, skinke, oliven, foie gras og lignende specialiteter.
»Vi tager friske oste hjem fra Danmark, hele Norden, Frankrig og Spanien og modner ostene i forskellige grader - fra fire måneder og op til fire år,« forklarer Thomas Lindbjerg.
Træ sikrer optimalt klima
Som noget enestående i Danmark bliver det kommende nye ostemodningshus opført i træ. Bortset fra betonfundamentet og tagdækningen er træ det gennemgående materiale.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 16. februar 2016
Del på
Entreprenørerne har taget de første skridt til byggeriet af et ostemodningshus, som opføres i træ for at sikre optimale betingelser for modning af oste. Grand Fromage er en dansk familievirksomhed, der har rødder i dansk mejeribrug helt tilbage til 1878.
»Vore kunder er restauranter, cafeer og kantiner i store virksomheder, som ønsker at give deres kunder en særlig oplevelse,« forklarer Thomas Lindbjerg.
Han er femte generation i virksomheden, som sælger oste, pølser, skinke, oliven, foie gras og lignende specialiteter.
»Vi tager friske oste hjem fra Danmark, hele Norden, Frankrig og Spanien og modner ostene i forskellige grader - fra fire måneder og op til fire år,« forklarer Thomas Lindbjerg.
Træ sikrer optimalt klima
Som noget enestående i Danmark bliver det kommende nye ostemodningshus opført i træ. Bortset fra betonfundamentet og tagdækningen er træ det gennemgående materiale.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 16. februar 2016