Image
Et splinternyt storkøkken på over 200 kvm giver nye muligheder på Restaurant Lillering Skov, hvor virksomhedens afdeling Desserten.dk nu er flyttet ind. Her ses Heine Schriver (t.v.) og chefkonditor for Desserten.dk Brian Brøckner i færd med at pynte en "muselmalet" bryllupskage i de nye køkkenfaciliteter, der tidligere husede Lillering Skovs vestlige festlokale.
Desserten.dk er flyttet ind hos Restaurant Lillering Skov, der efter ombygning har fået nyt storkøkken.
Et storkøkken på over 200 kvm med plads til 10-12 arbejdende kokke og konditorer blev i sidste uge færdigt og er nu taget i brug på Restaurant Lillering Skov.
Det giver bl.a. plads til Desserten.dk, der hidtil har haft til huse i køkkenet på Gl. Høver Kro, hvilket har givet lidt logistiske udfordringer i hverdagen.
»Vi har taget tilløb til dette igennem et stykke tid, fordi vi var vokset ud af de lokaler, vi havde. Det er langt mere rationelt i dagligdagen at have tingene samlet, så vi ikke skal køre frem og tilbage mellem Høver og Lillering,« forklarer indehaver Heine Schriver.
Fremover vil alt mad ud af huset fra både Desserten.dk og Restaurant Lillering Skov ske fra sidstnævnte adresse, og det er ikke mindst en fordel i forhold til kunderne, når manden skal afhentes.
Større arbejdsglæde
Med udvidelserne af køkkenet er vestlokalet på Lillering Skov nedlagt, og en del af arealet herfra er inddraget til køkken. Og selvom vestlokalet igennem 30 år har været rammen om mange gode, lokale fester, er der stadig plads til disse i fremtiden på adressen. Ikke mindst efter at Skovhuset er kommet til.
»Skovhuset er et rigtig godt alternativ, og det er faktisk meget populært til fester,« siger Heine Schriver, der i øvrigt tilføjer, at Gl. Høver Kro fortsætter uændret - med den lille undtagelse, at Dessertens konditorer ikke får deres vante gang her længere.
De skal nu gå side om side med kokkene på Restuarant Lillering Skov, og det giver mening.
Større og bedre produktioner
»Det er simpelthen det bedste, vi har gjort. Det er smart at have alle vores folk sammen, og vi har bedre plads til vores ting. Det giver mulighed for både større og bedre produktioner. Samtidig stiger humøret, og arbejdsglæden blandt de ansatte er vokset,« fortæller Heine tilfreds.
Del på
Et storkøkken på over 200 kvm med plads til 10-12 arbejdende kokke og konditorer blev i sidste uge færdigt og er nu taget i brug på Restaurant Lillering Skov.
Det giver bl.a. plads til Desserten.dk, der hidtil har haft til huse i køkkenet på Gl. Høver Kro, hvilket har givet lidt logistiske udfordringer i hverdagen.
»Vi har taget tilløb til dette igennem et stykke tid, fordi vi var vokset ud af de lokaler, vi havde. Det er langt mere rationelt i dagligdagen at have tingene samlet, så vi ikke skal køre frem og tilbage mellem Høver og Lillering,« forklarer indehaver Heine Schriver.
Fremover vil alt mad ud af huset fra både Desserten.dk og Restaurant Lillering Skov ske fra sidstnævnte adresse, og det er ikke mindst en fordel i forhold til kunderne, når manden skal afhentes.
Større arbejdsglæde
Med udvidelserne af køkkenet er vestlokalet på Lillering Skov nedlagt, og en del af arealet herfra er inddraget til køkken. Og selvom vestlokalet igennem 30 år har været rammen om mange gode, lokale fester, er der stadig plads til disse i fremtiden på adressen. Ikke mindst efter at Skovhuset er kommet til.
»Skovhuset er et rigtig godt alternativ, og det er faktisk meget populært til fester,« siger Heine Schriver, der i øvrigt tilføjer, at Gl. Høver Kro fortsætter uændret - med den lille undtagelse, at Dessertens konditorer ikke får deres vante gang her længere.
De skal nu gå side om side med kokkene på Restuarant Lillering Skov, og det giver mening.
Større og bedre produktioner
»Det er simpelthen det bedste, vi har gjort. Det er smart at have alle vores folk sammen, og vi har bedre plads til vores ting. Det giver mulighed for både større og bedre produktioner. Samtidig stiger humøret, og arbejdsglæden blandt de ansatte er vokset,« fortæller Heine tilfreds.