Image
»Nu har familien haft Skovby Bageri i 100 år, så vi kan godt tillade os at slutte af,« siger Esther Møller, der i samråd med sønnen Niels har besluttet at lukke ved årets udgang.
Boligen ved Skovby Bageris forretning på Ringvejen 1 sættes efter sommerferien til salg mens selve bageriet, der ligger et par stenkast derfra på Ringvejen 16 tænkes nedrevet i 2017 for at gøre plads for boligbyggeri.
I samråd med sin søn, Niels Møller, har Esther Høgh Møller besluttet, at lukke Skovby Bageri ved årets udgang. Dermed slutter en epoke i byens liv og samtidig en æra for familien Møller, der har drevet bageriet gennem de seneste 114 år.
»Allerede før han blev syg havde Poul og jeg besluttet, at når han blev folkepensionist så skulle vi afvikle bageriet, og vores søn, Niels ønskede ikke at føre det videre. Han er også interesseret i at få et almindeligt familieliv,« siger Esther Møller og konstaterer, med henvisning til de krævende arbejdstider, at det er en livsstil ay være bager.
»Niels vil noget andet end at være bager. Han er blevet 40 år og hvis han skal nå at få et almindeligt arbejds -og familieliv skal det også være nu.«
Kan godt tillade os at slutte
Selv bliver Esther 63 i år og kan gå på efterløn. Bageriet og forretningen er ikke forsøgt solgt som bageri.
»Bagerier som dette er en uddøende race, og nu har familien haft Skovby Bageri i 100 år, så vi kan godt tillade os at slutte af. Og både for Niels’ og mit vedkommende er det med at slutte mens det er godt og sundt,« siger Esther Møller.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 21. juni 2016
Del på
I samråd med sin søn, Niels Møller, har Esther Høgh Møller besluttet, at lukke Skovby Bageri ved årets udgang. Dermed slutter en epoke i byens liv og samtidig en æra for familien Møller, der har drevet bageriet gennem de seneste 114 år.
»Allerede før han blev syg havde Poul og jeg besluttet, at når han blev folkepensionist så skulle vi afvikle bageriet, og vores søn, Niels ønskede ikke at føre det videre. Han er også interesseret i at få et almindeligt familieliv,« siger Esther Møller og konstaterer, med henvisning til de krævende arbejdstider, at det er en livsstil ay være bager.
»Niels vil noget andet end at være bager. Han er blevet 40 år og hvis han skal nå at få et almindeligt arbejds -og familieliv skal det også være nu.«
Kan godt tillade os at slutte
Selv bliver Esther 63 i år og kan gå på efterløn. Bageriet og forretningen er ikke forsøgt solgt som bageri.
»Bagerier som dette er en uddøende race, og nu har familien haft Skovby Bageri i 100 år, så vi kan godt tillade os at slutte af. Og både for Niels’ og mit vedkommende er det med at slutte mens det er godt og sundt,« siger Esther Møller.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 21. juni 2016