Image
Der kræses for både smagen og det visuelle når Restaurant Lillering Skov lader husets elever boltre sig ved stedets populære elevaftener.
Hver torsdag bobler og syder Skovhuset på Lillering Skov af nye idéer.
Kokke- og konditoreleverne har her frie tøjler, og afprøver og udvikler nye retter, som Restaurant Lillering Skov normalt ikke har på kortet.
Eleverne får meget inspiration af undergrunden og hvad der rør på sig i storbyer som København og Berlin.
»Folk er ellevilde med arrangementerne, bl.a. mange foreninger bruger det til at samle deres møder og afholde på disse aftenener. Normalt er der kun plads til 30 personer i Skovhuset, men i torsdag var der 70 tilmeldte, så vi tog flere sale i brug,« fortæller restauratør Heine Schriver.
En delikat lykkepose
Gæsterne ved ikke på forhånd, hvad de får serveret. Det køber populært sagt "en delikat lykkepose".
De er alene bekendt med aftenens forløb, som starter med bobler og snacks, derefter en 3-retters menu og til sidst kaffe og petit four. Hertil er der stor vinbuffet ad libitum under arrangementet med mange forskellige lækre vine.
Elevaftenerne er til det publikum som kan lide nye ting og vil udforske. Det er ikke til det kræsne publikum. Tidsrammen er fra kl. 18.30 til 21.30.
»I travle perioder er der pause med elevaftenerne, så eleverne også har tid til at udforske og få nye idéer. Vi holder en pause i december og starter op igen i anuar 2015,« fortæller Heine Schriver.
Del på
Kokke- og konditoreleverne har her frie tøjler, og afprøver og udvikler nye retter, som Restaurant Lillering Skov normalt ikke har på kortet.
Eleverne får meget inspiration af undergrunden og hvad der rør på sig i storbyer som København og Berlin.
»Folk er ellevilde med arrangementerne, bl.a. mange foreninger bruger det til at samle deres møder og afholde på disse aftenener. Normalt er der kun plads til 30 personer i Skovhuset, men i torsdag var der 70 tilmeldte, så vi tog flere sale i brug,« fortæller restauratør Heine Schriver.
En delikat lykkepose
Gæsterne ved ikke på forhånd, hvad de får serveret. Det køber populært sagt "en delikat lykkepose".
De er alene bekendt med aftenens forløb, som starter med bobler og snacks, derefter en 3-retters menu og til sidst kaffe og petit four. Hertil er der stor vinbuffet ad libitum under arrangementet med mange forskellige lækre vine.
Elevaftenerne er til det publikum som kan lide nye ting og vil udforske. Det er ikke til det kræsne publikum. Tidsrammen er fra kl. 18.30 til 21.30.
»I travle perioder er der pause med elevaftenerne, så eleverne også har tid til at udforske og få nye idéer. Vi holder en pause i december og starter op igen i anuar 2015,« fortæller Heine Schriver.