Image
Brugsuddeler Brian Kamper ser frem mod til maj næste år at kunne byde kunderne indenfor i en udvidet og moderniseret SuperBrugsen i Galten. Indtil da forestår en ni måneders periode med håndværkere i butikken.
SuperBrugsen i Galten har taget hul på et stort bygge- og ombygningsprojekt til 18 mio. kr.
Mandag tog håndværkere de første spæde skridt til en udvidelse og ombygning af SuperBrugsen i Galten. Projektet vil stå på frem til maj næste år.
»Vi får en udvidelse af butikken med 300 m2, herunder en ny slagter- og delikatesse-afdeling, som arealmæssigt udvides til det dobbelte af det nuværende. Der kommer ligeledes en ny køl- og frost-afdeling, og så rykker vi rundt på hele butikken,« siger brugsuddeler Brian Kamper og tilføjer:
»Samtidig får leverandørernes lastbiler mulighed for at bakke indendørs, så levering herefter kan ske om natten uden støjgener overfor naboerne. Derved bliver vi mindre sårbare f.eks. ved højtiderne.«
Tilpasset projekt
Ombygnings- og udvidelsesprojektet har været længe undervejs, og senest er det oprindeligt tegnede projekt blevet tilpasset.
Således får butikken ikke den oprindeligt tænkte iøjnefaldende facade ud mod Søndergade. I hvert fald ikke i første omgang.
»Projektet løber samlet op i 18-20 mio. kr. Det oprindelige projekt ville koste cirka 25 mio. kr. og det kan vi ikke løfte p.t. Derfor har vi valgt at prioritere butikken og kundernes indkøb frem for facaden,« siger Brian Kamper.
»Vi moderniserer facaden, men gør det på en billigere måde end oprindeligt påtænkt - med mulighed for at tage det op igen på et senere tidspunkt,« siger uddeleren.
Han forklarer at hele bygningen vandskures, så bygningskomplekset kommer til at tage sig ud som en helhed i stedet for flere bygninger som er sat sammen.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 4. august 2015
Del på
Mandag tog håndværkere de første spæde skridt til en udvidelse og ombygning af SuperBrugsen i Galten. Projektet vil stå på frem til maj næste år.
»Vi får en udvidelse af butikken med 300 m2, herunder en ny slagter- og delikatesse-afdeling, som arealmæssigt udvides til det dobbelte af det nuværende. Der kommer ligeledes en ny køl- og frost-afdeling, og så rykker vi rundt på hele butikken,« siger brugsuddeler Brian Kamper og tilføjer:
»Samtidig får leverandørernes lastbiler mulighed for at bakke indendørs, så levering herefter kan ske om natten uden støjgener overfor naboerne. Derved bliver vi mindre sårbare f.eks. ved højtiderne.«
Tilpasset projekt
Ombygnings- og udvidelsesprojektet har været længe undervejs, og senest er det oprindeligt tegnede projekt blevet tilpasset.
Således får butikken ikke den oprindeligt tænkte iøjnefaldende facade ud mod Søndergade. I hvert fald ikke i første omgang.
»Projektet løber samlet op i 18-20 mio. kr. Det oprindelige projekt ville koste cirka 25 mio. kr. og det kan vi ikke løfte p.t. Derfor har vi valgt at prioritere butikken og kundernes indkøb frem for facaden,« siger Brian Kamper.
»Vi moderniserer facaden, men gør det på en billigere måde end oprindeligt påtænkt - med mulighed for at tage det op igen på et senere tidspunkt,« siger uddeleren.
Han forklarer at hele bygningen vandskures, så bygningskomplekset kommer til at tage sig ud som en helhed i stedet for flere bygninger som er sat sammen.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 4. august 2015