Torsdagscafé på Galten Bibliotek

Image
Foruden at være bestyrelsesformand i Bio Huset er Tove Severinsen også stærkt involveret i bl.a. SkulpturBy Galten. Ved en torsdagscafe på Galten Bibliotek 28. september fortæller hun om Bio Huset og sikkert også en del om hvad vi skal med kulturen.

Hen over efteråret kan du igen komme til torsdagscafé kl. 16-17 og nyde en kop kaffe mens du lytter til spændende beretninger fra lokale ildsjæle.

Til årets første torsdagscafé den 28. september vil Tove Severinsen, frivillig og bestyrelsesformand for byens kulturhus Bio Huset, fortælle hvad der er sket siden biografen viste den første film og hvordan de i dag har et driftigt kulturhus drevet af frivillige. Hør blandt andet om biografens teknik, hvem dvælger hvilke film der vises, hvad laver man som frivillig, og har film i biografen en fremtid.

Bio Huset har også gennem tiden været primus motor til mange store og små kulturbegivenheder og koncerter.

Det kan give anledning til spørgsmålet; Hvad skal vi egentlig med kulturen? Hvad betyder det for vores lokalsamfund og vores fællesskab at vi f.eks. kan byde på SkulpturBy Galten?

Torsdagscaféer for alle

Til efterårets anden torsdagscafé den 26. oktober vil sognepræst Hanne-Lise Mandrup fortælle om at være præst i Galten, og endelig vil Kathrine Hachenberger den 9. november fortælle om arbejdet som lokalbetjent i Galten-Skovby.

Torsdagscaféerne kræver ikke tilmelding; Man dukker bare op, snupper en gratis kop kaffe eller the og nyder en times tid med fortællinger.  nj

Læs Galten Folkeblad 20. september 2023

Del på
John Frandsen

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block