Image
Restaurant Lillering Skov sendte over 1000 nytårs-menuer ud af huset den 31. december.
Det er blevet et hit at få dinner transportable på årets sidste dag.
Det kan holdet hos Restaurant Lillering Skov bekræfte. I forbindelse med årsskiftet forleden oplevede man her den hidtil største efterspørgsmål idet man rundede 1000 kuverter ud af huset, fordelt på 150 kunder.
Stigning hvert år
Til sammenligning leverede Lillering Skov mad til 850 i forbindelse med årsskiftet til 2013 og 650 året forinden.
»Bare i fredags - efter juledagene - kom der bestillinger ind på 300 kuverter. Vi havde sat et mål på at vi ville nå cirka 1000 kuverter. Det er jo altid et gæt, hvor mange man kan sælge, da vi skal bestille råvarerne i god tid,« fortæller Heine Schriver.
Al maden blev tilberedt og leveret fra det nymoderniserede køkken på Lillering Skov.
»Vi kan godt klare endnu flere næste år,« lover Heine Schriver.
Del på
Det er blevet et hit at få dinner transportable på årets sidste dag.
Det kan holdet hos Restaurant Lillering Skov bekræfte. I forbindelse med årsskiftet forleden oplevede man her den hidtil største efterspørgsmål idet man rundede 1000 kuverter ud af huset, fordelt på 150 kunder.
Stigning hvert år
Til sammenligning leverede Lillering Skov mad til 850 i forbindelse med årsskiftet til 2013 og 650 året forinden.
»Bare i fredags - efter juledagene - kom der bestillinger ind på 300 kuverter. Vi havde sat et mål på at vi ville nå cirka 1000 kuverter. Det er jo altid et gæt, hvor mange man kan sælge, da vi skal bestille råvarerne i god tid,« fortæller Heine Schriver.
Al maden blev tilberedt og leveret fra det nymoderniserede køkken på Lillering Skov.
»Vi kan godt klare endnu flere næste år,« lover Heine Schriver.