Galten FS stod stærkt i billedet ved Ramsing Cup

Image
Galten FS' U14-hold gentog sidste års bedrift og vandt Ramsing Cup for deres årgang.
Endnu en gang stor medaljehøst for Galten FS ved Ramsing Cup.
Næsten 80 fodboldspillere fra Galten FS var i weekenden til fodboldstævne i Spjald, hvor det blev til flere pokaler ved den årlige Ramsing Cup-turnering.
U14-holdet gentog bedriften fra sidste år og vandt deres årgang.
Holdet tabte deres tredje kamp til sjællandske Jernløse, og holdet skulle derfor vinde den sidste kamp søndag formiddag. Det lykkedes dem at hive en 1-0 sejr hjem over Ølgod efter flot og disciplineret indsats over hele banen.
Derefter var de klar til at få overrakt guldmedaljer og pokal.
U16 forbedrede deres tredjeplads fra sidste år til en andenplads. Inden den sidste kamp søndag formiddag kunne det blive fra alt fra en andenplads til en plads udenfor medaljerne. Men lokalbraget mod FC Langelinie endte 0-0 og holdet kunne dermed modtage sølvmedaljer.
Fem kampe uden mål til modstanderne
Det bemærkelsesværdige i forbindelse med U16-drengene var at det ikke lykkedes for nogle af holdets modstandere at score mål mod holdet i deres fem kampe.
Der var ligeledes pokaler og medaljer til U17-piger, begge hold i U12-drenge og U11-drenge.
U11-drengene er oprykkere fra 5-mands til 8-mandsbold, så derfor var det første gang de spillede på stor bane. Her var de meldt i A rækken.
Første kamp fredag vandt de med 3-0, lørdag vandt de yderligere tre kampe med stor målscore og gik dermed direkte til finalen søndag. Her skulle de møde Spjald, som havde hjemmebanefordel. Kampen sluttede 2-2 og skulle ud i straffespark, hvor Galten-drengene vandt 4-2. Samlet viste drengene fantastisk holdånd og kampgejst.