Galtens U17-fodbolddrenge vandt i Italien

Image
Galtens U17-fodbolddrenge vandt i Italien
24 unge Galten-fodboldspillere; 16 drenge og otte piger, var i efterårsferien ved Gardasøen i Italien for at spille Limone Cup.
I efterårsferien var Galten FS Fodbold repræsenteret med et pige- og et drengehold ved Limone Cup ved Gardasøen i Italien. 
Drengene var repræsenteret ved U-17 årgangen, hvor hele 16 drenge var med. For pigernes vedkommende var det U-16 årgangen, som var med. Her var otte piger lige akkurat nok til at deltage i 7-mands turneringen. 
De unge mennesker har sammen med deres forældre tjent til turen ved at passe cafeen i Klank-hallen i 2015 og 2016. 
Lørdag gik turen fra Klank direkte til Milano, hvor man var fremme søndag morgen kl. 9.
Søndag formiddag stod på hygge i Milano, inden der om eftermiddagen var serie A-kamp mellem Inter og Calgari på det imponerende San Siro stadion. Kampen sluttede 2-1 til Calgari. 
»Derefter gik turen til Sirmione, hvor vi blev indkvarteret i bungalows på feriestedet Garda Village. Det var en flok trætte unge mennesker, som gik tidligt i seng for at være klar til kamp næste formiddag,« fortæller Thomas B. Sørensen fra Galten FS. 
Gjorde rent bord på andendagen
Pigerne, der normalt spiller 11-mands, og har vundet A-rækken i den hjemlige turnering suverænt, havde i de første kampe svært ved at omstille sig til 7-mands fodbold. De startede turneringen med et nederlag og en uafgjort i de første kampe, men på andendagen spillede de sig gevaldigt op og gjorde rent bord i resten af de indledende kampe. Med sejre på 7-1, 6-0 og 2-0 spillede pigerne sig flot i finalen.
Drengene lagde derimod ud som lyn og torden og startede på førstedagen med to sejre – begge med cifrene 2-1. Dermed var linjen ligesom lagt, og selvom det ”kun” blev til to uafgjorte 1-1-kampe på andendagen,  rakte det til en plads i finalen via en førsteplads i puljen.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 25. oktober 2016
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block