Gymnastikopvisning på lørdag

Image
Gymnastikopvisning på lørdag
Et glimt fra sidste års gymnastikopvisning, hvor bl.a. det lokale cheerleaderhold, Piggy Wiggys, viste dans, stunts og pyramider.
På lørdag danner Galten Hallen atter rammen om forårsopvisning med glade gymnaster fra Galten FS.
På linie med tidligere år er der masser af gymnastik, dans og spring på programmet, når Galten FS på lørdag inviterer til forårsopvisning. Men især på et punkt afviger programmet fra tidligere år, idet den sædvanlige middagspause på knap to timer er sløjfet.
- Vi prøver i år at lave en opvisning uden middagspause ud fra konceptet: en forening - en opvisning. Sådan har det i øvrigt også været tidligere, fortæller Susanne Ravn fra bestyrelsen i Galten FS Gymnastik. 
Undgå kø - køb billet på biblioteket
Hun uddyber, at opvisningsdagen typisk har mistet en del af sit publikum i den lange middagspause, hvor folk således ikke er vendt tilbage om eftermiddagen. Samtidig har man i år forsøgt at blande programmet lidt mere i forhold til hold og alderstrin.
Arrangørerne er klar over, at det samlede program betyder rykind af mange mennesker på én gang. Eventuelle problemer i den forbindelse forsøger de at komme i forkøbet ved at lave forsalg af billetter på Galten Biblioek.
- Det er lige pludselig rigtig mange mennesker, der kommer på en gang, så for at det skal gå mere glidende, opfordrer vi til, at man tager et smut på biblioteket og køber sin billet der på forhånd, forklarer Susanne Ravn.
Samtidig er det planen, at der skal skabes ekstra siddepladser under opvisningen ved at lægge op til, at alle børn kan sidde foran stolene, således at stolene er forbeholdt de voksne.
- Børnene vil som regel også helst sidde foran, så vi forsøger at gøre det mere behageligt for børnene ved at rulle madrasser ud, oplyser Susanne Ravn.
Festlig farvestrålende dans og zumba
På programmet på lørdag er traditionen tro også en gæsteoptræden. Den kommer i år fra Klank Efterskole, der stiller med et hold dansere.
Undervejs i opvisningsdagen er der desuden indlagt et par fællesindslag af mere festlig karakter, hvor man har mulighed for at røre sig lidt. Det første bliver for alle børnegymnaster, og det involverer sang og fællesshow med store farverige tørklæder. Lidt senere får de voksne chancen, når der er zumba på gulvet for alle, der har lyst, under kyndig instruktion fra foreningens zumba-instruktør Jeanette Bramming. 
Som et af de sidste indslag på dagen vil kåringen af årest ildsjæl og årets træner finde sted. Forårsopvisnignen indledes kl. 10 og slutter ved 15-tiden.
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block