Rekorddeltagelse ved håndboldstævne

Image
Rekorddeltagelse ved håndboldstævne
Stjær Boldklubs udendørs håndboldstævne var atter en sikker scoring.
For mange håndboldhold er det efterhånden blevet en fast tradition at komme til Stjær den første lørdag i juni.
Det mærker man tydeligt i Stjær Boldklubs håndboldafdeling, hvor deltagelsen det håndboldstævnet i forbindelse med Stjær Sportsfest i år var rekordstor med hele 52 hold fra U10-piger til herreseniorrækken. 
Mange af holdene kommer selvfølgelig fra lokale klubber, men stort set hele østjylland var repræsenteret fra Assentoft over Djursland, Hammel, Virklund, Ry, Horsens, Hedensted, Odder og Hou samt et hold fra Bording.
- Vi kan mærke, at det gode ry, som vores håndboldstævne har fået, nu giver positiv respons forstået på den måde, at mange hold af sig selv henvender sig for at blive tilmeldt, fortæller Annette Thorsted, turneringsleder i klubben. 
- Det gode ry og den gode stemning opstår også fordi dommerklubben fra JHF Kreds 5 er glade for vores stævne. Ofte bruger dommerne hele dagen i Stjær, hvor de for en enkelt gangs skyld har mulighed for at hygge sig med dommerkolleger under lidt mere afslappede forhold end den normale travle weekend i diverse håndboldhaller, siger Annette Thorsted.
TV2 Østjylland havde også fået nys om det, der vel kan betegnes som Østjyllands største udendørs håndboldstævne. De lagde også vejen forbi Stjær og bragte et indslag i lørdagens ’Østjylland Rundt’.
Arrangementet blev kronet med et glimrende vejr. Fra morgenstunden skinnede solen fra en skyfri himmel, og lagde de perfekte rammer for lørdagens håndboldstævne.
Fotos: Alberte Thorsted
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block