Stjær Boldklub indleder samarbejde med Århus Håndbold

Nyt samarbejde skal sikre Stjær Boldklubs håndboldspillere oplevelser og inspiration.
Stjær Boldklub og Århus Håndbold har valgt at arbejde tættere sammen for at styrke håndbolden i Østjylland.
Som en del af samarbejdet får Stjær boldklub mulighed for at få sparring og inspiration af Århus Håndbolds trænere og spillere gennem 10 inspirationsseminarer for trænere og spillere i NRGi Arena, deltagelse i store netværksdag for klubbens sponsorer og specialtræninger, hvor Århus Håndbold kommer til Stjær og træner klubbens spillere.
Samarbejdet bygger på et ønske om at udvikle og styrke de lokale klubber – ikke at hente de største talenter til Århus Håndbold.
»Det betyder meget for os, at vi gennem samarbejdet med Århus Håndbold får mulighed for at give de unge spillere en række gode oplevelser og derigennem blive dygtigere til at fastholde dem i klubben. Det gør vi ved at få inspiration og del i den erfaring, Århus Håndbold deler ud af gennem samarbejdet. Vi glæder os meget til at komme rigtigt i gang,« siger Annette Thorsted fra Stjær Boldklub.
Stjær Boldklubs håndboldafdeling har cirka 100 spillere på ungdomssiden, og cirka 50 seniorspillere.
Maskot på besøg
Derudover er der omkring 50 frivillige trænere, ledere og andre frivillige tilknyttet klubben, der bl.a. hjælper til, når der afvikles landskampe i Århus.
»Modsat andre håndboldklubber så mærker vi en øget interesse for at spille håndbold i klubben, hvilket betyder at vi efter jul kan tilmelde endnu to hold til turneringen,« siger Annette Thorsted.
I forbindelse med indvielsen af den nye tilbygning til Stjærhallen fredag den 21. november kommer Århus Håndbolds maskot MILO på besøg, og samtidig bliver der mulighed for at sikre sig fribilletter til Århus Håndbolds næste hjemmekamp lørdag den 29. november i NRGI Arena.
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block