128.468 kr. til lokale foreninger og en hyldest af ildsjæle

Image
Ved en sammenkomst forleden i Jutlander Bank modtog repræsentanter for lokale foreninger i alt 128.468 kroner fra Galten Sparekasses Fond.

Syv foreninger modtog midler fra Galten Sparekasses Fond, da der i torsdags blev uddelt 128.468 kroner.

»Tak for den forskel I gør lokalt. Tak fordi I gør jeres nærområde til at bedre sted at bo og leve i,« lød det bl.a. fra afdelingsdirektør i Jutlander Bank Morten Greve ved den første fondsuddeling i lang tid.

Morten Greve gjorde meget ud af, at fondens uddelinger i høj grad også handler om at hylde de mange frivillige, der får de mange foreninger til at virke og løbe rundt.

»Mange foreninger kunne slet ikke eksistere, hvis ikke det var for de mange frivillige rundt om i foreningerne. Blandt andet også derfor ser vi fondsaftenerne som en mulighed for takke de mange frivillige for deres store arbejde og den indsats, de gør,« sagde afdelingsdirektøren og tilføjede:

»Og så er det fantastisk at se, at der er brugere, der gerne vil være medlemmer i foreningerne samtidig med, at byens erhvervsliv er gode til at bakke op og støtte foreningerne. På den måde skabes der en god alliance mellem medlemmer, foreningerne og erhvervslivet. Det er fantastisk værdifuldt for et lokalområde, at man kan lykkes med det«.

Med et forestående EM i fodbold, var der naturligvis hot dogs på menuen. De gjorde stor glæde akkurat som de tildelte midler.

Modtagerne af midler fra Galten Sparekasses Fond var denne gang:
Lillering Forsamlingshus: kr. 8.970
GFS Fodbold: kr. 9.498
Skovby Minigolf: kr. 15.000
Kirstinelund Ridecenter: kr. 20.000
Harlev IK Gymnastik: kr. 25.000
Herskind Borgerforening: kr. 25.000
Skovby Sportsklub: kr. 25.000

Del på
Jensine

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-