Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
De som havde heldet med sig ved guldgravning i sandkassen kunne efterfølgende veksle guldet til snobrød.

470 børn og voksne til høstfest i Skråvejens SFO

Forrige lørdag bød Skråvejens SFO i Skovby sammen med  forældrerådet ind til den årlige høstfest. 

Forud for festen havde der været masser af forberedelser og planlægning. Der er mange opgaver der skal udføres og planlægges når 470 tilmeldte børn og voksne melder deres ankomst.

»Det var en dag hvor vores store fællesskab på tværs af grupper og årgange virkelig kommer til udtryk. Forældre og børn får lov at opleve hinanden på en mere uformel måde. Man sidder blandet og møder nye forældre og børn end dem i ens gruppe – dejligt,« konstaterer indskolings- og SFO-leder Jonas Thomsen.

Årets høstfest bød på bazar med boder og tombola. I tombolaen kunne børn og forældre være heldige at vinde en af de mange børneproducerede gaver eller sponsorgaver, og med cirka 300 gevinster var der god mulighed for at tage hjem med en gave under armen. 

»Vi takker stort de forældre og samarbejdspartnere som havde mulighed for at hjælpe med sponsorgaver til festen,« siger Jonas Thomsen.

Populære udendørs-aktiviteter

De fleste af deltagerne søgte udendørs i det gode vejr. Her kunne de prøve dåsekast, tage en tur i det klamme hus med frygt for at få kuldegysninger, eller gætte sig til en fin præmie i gættekonkurrencen. 

»I vores store sandkasse og bålplads kunne man prøve lykken som guldgraver og derefter bage et lækkert snobrød for guldet,« fortæller Jonas Thomsen.

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 11. september 2018