Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Festbandet 'Tennis' formåede allerede inden introen var ovre at sætte de fremmødte i overdådig feststemning.

550 festede med i Harlev

Med støtte fra en gruppe velvillige sponsorer blev der for nylig afholdt en stor fest for borgerne i Harlev og omegn: Harlev Festen 2017.

Med afsæt i Harlev Idrætsklub og det formål at samle penge ind til det igangværende projekt med etablering af et nyt Idræts- og Kulturcenter, mødte flere end 550 Harlev-borgere, lørdag den 23. september, ind til Harlev Festen 2017 i Næshøjhallen. 

Indgangen til festen var placeret mellem de to eksisterende haller og udgjorde dermed en passende symbolik til netop det formål og i det område, der er tiltænkt placeringen på et kommende Idræts- og kulturhus.

Harlev Festen var et startskud til at skabe opmærksomhed omkring behovet for, gennem fællesskab, frivillighed og økonomisk kraft, at få skabt et samlingspunkt for alle i form af Harlev Idræts- og Kulturhus-projekt. 

Her er sigtet at skabe mulighed for at ramme bredere, dyrke flere interesser, alsidige arrangementer og oplevelser, i fællesskab med andre fra Harlev-området. 

»Fantastisk at mærke en så stor opbakning fra de lokale erhvervsdrivende som straks købte ideen med at skabe Harlev Festen; en lokal fest med alt hvad hjerte, sult, tørst, grin, danseben og højt humør begærede,« fortæller Egon Leegaard Jørgensen fra Harlev IK.

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 10. oktober 2017