Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis

Bio Huset sælger flere billetter

Efter et meget stille 1. halvår er der igen kommet gang i biograf-folket. 

Bio Huset har oplevet en herlig periode med mange filmgæster. Det gælder ikke mindst filmatiseringen af Jussi Adler Olsen-krimien 'Journal 64'. Denne film solgte alene 1362 billetter i Bio Huset. 

»Det samlede billetsalg er 14.259 opgjort den 29. oktober. Sidste år samme dato havde vi solgt 11.882,« fortæller bestyrelsesformand Tove Severinsen.

Torsdag er der igen Danmarkspremiere i Bio Huset. “Den tid på året” med Paprika Steen både i hovedrollen og i instruktørstolen. 

»Selv om der er længe til jul, så kom og få en forsmag. Dansk komedie med stjernebesætning - og hvor lattermusklerne har gode kår,« frister Tove Severinsen.

Nye frivillige er klar

I sidste uge gæstede Peter A.G. Nielsen Bio Huset til en helt fyldt sal. Onsdag byder man velkommen til Maren Uthaug. Også her er der udsolgt, så det er en tilfreds bestyrelse og glade frivillige, der ser frem til årets sidste måneder.

»Vi har for nylig efterlyst nye frivillige. Vi var kommet i underskud, men heldigvis meldte der sig straks interesserede, så vi har fået hullerne fyldt ud. Men ellers er man altid velkommen til at komme på venteliste. Så bliver man kontaktet, når der opstår behov til tilgang,« siger Tove Severinsen.

Læs Galten Folkeblad 6. november 2018