Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Arrangør Chris Lewis havde gerne set et lidt større publikum, men var i øvrige meget tilfreds med den hyggelig og afslappede atmosfære ved Bonde Blues-festivalen i Tåstrup.

Bonde-blues fra den hårde skuffe

Hvad sker der lige her, har nogen sikkert tænkt ved synet – og lyden – af Bonde-Blues rock-festivalen, der i lørdags så dagens lys i Tåstrup.

Fra starten var vejret ikke med arrangørerne, og afviklingen parallelt med Grimfest-festivalen i det vestlige Århus medvirkede formentlig heller ikke til at øge publikumstilstrømningen.

Det var imidlertid med et bredt smil på læben man kunne møde initiativtageren Chris Lewis fra Galten på festivalpladsen - et til lejligheden lånt græsareal ved Tåstrup Byvej.

»Dagen startede med regn, men efterhånden som grillen blev startet og duften af BBQ-ben spredte sig, kom solen også frem og sluttede sig til festlighederne,« konstaterede Chris Lewis inden The Driftwood Sign gik på scenen ved 19.00-tiden med en omgang pågående og hårdtslående musik, der i de fleste ører nok ville blive betegnet som hård rock snarere end blues i pagt med festivalens navn, Bonde Blues.

»Det var en hyggelig og afslappet dag og alle kunne tilslutte sig at musikken var i topklasse skønt mange diskuterede, hvad der betegner blues og bluesrock, men da Blindstone gik på scenen var ingen i tvivl om hvad ægte blues er, udført i verdensklasse i den lille landsby Tåstrup,« konstaterer Chris Lewis dagen derpå.

Han og co-arrangøren Alexander Lambie fra Tåstrup håber igen næste år at kunne gentage festivalen og præsentere danske musiktalenter.

Se flere billeder i Galten Folkeblad 8. august 2017