Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Carsten Svendsen har for alvor fået smag for at køre Isle Of Man Manx. I år deltager han for tredje gang – og nu i to klasser.

Carsten kører atter i legendarisk racerløb

Motorcykelkøreren Carsten Svendsen fra Låsby er med for tredje gang, når det verdenskendte Isle Of Man Manx/Classic Road Racing-løb
startes d. 18. august.

I år har 42-årige Carsten Svendsen valgt at deltage både i klassen Classic TT Lightweight på sin Yamaha TZ250 og for første gang i klassen Ultra Lightweight på Honda RS125.

Carsten ser frem til at deltage i to klasser og derved få mere køretid på den 60,7 km lange gadebane. Den første uge køres der daglig træning for hver klasse. Derved har Carsten mulighed for at køre cirka 240 km på bane hver dag.

Isle Of Man Manx køres på øens almindelige landeveje, hvor hver omgang er cirka 60,7 km med flere end 250 sving.

For Carstens vedkommende klares en omgang på cirka 21 minutter, med en tophastighed på cirka 240 km/t.

Med i paradekørsel

Sidste års deltagelse var lidt problemfyldt idet Carsten måtte udgå fra en tredjeplads i privatklassen grundet en teknisk defekt. Derfor er forventningerne store i år, men med sikkerheden som førsteprioritet, da banen desværre er berygtet for flere dødsfald.

Selve løbet er fire omgange for Classic TT Lightweight-klassen og tre omgange for Ultra Lightweight-klassen, dog med to løb.

Derudover har CS-M Racing-teamet fra Låsby fået mulighed for at deltage på en lånt Honda RC30 i en paradekørsel til Honda RC30 30 års jubilæum, hvor der deltager 30 RC30-maskiner fra hele verden, med flere verdensstjerne-kørere.

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 7. august 2018