Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Chris Lewis (t.v.) i sit hjemmestudie sammen med Martin J. Andersen, frontfigur i Blindstone, som er hovednavnet ved Bonde Blues Rock Festival lørdag d. 5. august

Dansk-amerikaner fra Galten arrangerer lokal bluesrock-festival

En lokal endags blues-rock-festival ser dagens lys lørdag d. 5. august på en mark ved Tåstrup Byvej 3 i Tåstrup syd for Harlev.

Initiativtager er halvt amerikanske Chris Lewis som har boet 22 år i Galten.

Med en baggrund som musiker og en passion for bluesrock dyrker han sin interesse for musikgenren gennem et virke som DJ med et ugentligt to timers program (vikingrockblock.dk), der sendes på en amerikansk-baseret netradio-station.

»Her promoverer jeg dansk og skandinavisk rockmusik på verdensplan. Jeg synes det er fantastisk, at der med kun 5,5 mio. mennesker i Danmark laves så meget god musik i de genrer jeg godt kan lide,« siger Chris Lewis.

På stationen CRIMRadio.rocks, der også er en af hovedsponsorerne for den kommende bluesfestival, præsenterer Chris musik der spænder fra folkrock helt op til den hårde rock. 

Fra golfkrig til AVK

Chris Lewis er halvt amerikansk med en dansk mor. Han blev født i Denver, Colorado og voksede op i Oregon.

Han var i det amerikanske militær i 13 og er veteran fra den første Golf-krig og var gennem seks år udstationeret i Tyskland.

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 25. juli 2017