Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
I Avant Danmarks showroom i Låsby kan man se og prøve maskiner og redskaber og få gode råd og vejledning.

Dansk-finsk sølvbryllup

I år er det 25 år siden Jørgen Jensen fra Sorring Maskinhandel og Gert Jensen fra Hørve Maskinhandel tog til Bauma-messen, med det formål at finde en god mini-læsser, som de kunne blive forhandlere af. 

Her mødte de finske Avant og sød musik opstod.

Jørgen og Gert var oprindeligt landmænd, men havde slået sig på maskinhandel med speciale i minilæssere. De to danske maskinhandlere faldt pladask for de grønne maskiner og sammen indgik de aftale om import og salg under det fælles navn Avant Danmark.

»I de første år var det især kvæg- og pelsdyravlere, der havde stor glæde af de grønne minilæssere, men i dag sælger vi også til anlægsgartnere, entreprenører, hestestutterier, kirkegårde, boligforeninger med flere,« fortæller Gert Jensen.

Siden starten for 25 år siden har de danske kunder aftaget mere end 5.000 maskiner og 20.000 redskaber.

Lige fra starten har filosofien bag Avant Danmark været: god service og at have alt på lager. Både i Hørve og i Sorring sørger man for, at kunden til hver en tid kan se og prøve maskiner og redskaber på stedet.

I 2013 blev et stort showroom i Låsby indviet. De fleste salg af både maskiner og redskaber sker dog ude i kundens egne omgivelser, når Avant Danmark kommer ud med det relevante udstyr til afprøvning. 

Udvikling af danske specialredskaber

Over årene er Avant Danmark selv begyndt at udvikle redskaber til det danske marked. 

»Der er en stor efterspørgsel fra landbruget på specialudstyr, senest har vi udviklet en Sengebåslufter og en Hydraulisk Gylleomrører til mælkeproducenterne. Til minkbranchen har vi udviklet Klip-klapgreb med overfald, Dobbelt halmrive og Kalk-vandspreder m.m. Det er spændende at finde løsninger på de udfordringer, som vores kunder har og hjælpe dem til en lettere og mere effektiv arbejdsdag,« fortæller Jørgen Jensen og tilføjer:

»Det har været 25 gode år. Vi har et fantastisk samarbejde med finnerne fra Avant. Og så har de nogle produkter af meget høj kvalitet, som det er en glæde at sælge.«

Åbent hus

Avant Danmarks 25 års jubilæum fejres med et Åbent Hus-arrangement i showroomet på Århusvej i Låsby, fredag og lørdag d. 18. og 19. august, begge dage kl. 9-16.