Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis

Det halter med tilmeldinger til julefodbolden

Arrangørerne bag det traditionsrige julefodbold-stævne i Klank-hallerne håber på øget tilslutning i løbet af denne uge.

Modsat de foregående tre år, hvor der på nuværende tidspunkt har været nærmest fuldbooket i de fleste rækker, var der i år, i skrivende stund, ”kun” tilmeldt 75 hold til Galten FS' julefodboldstævne i Klank-hallerne.

»Specielt A- og E-rækkerne er noget under normalen, så det kunne være godt hvis de lige fik strammet op og kom til tasterne, så vi også i disse rækker kan få en god turnering,« siger Torben Jensen fra Galten FS Fodbold.

Aktuelt er der blot tilmeldt 4 hold til A-rækken, 16 hold til B-rækken, 8 til C-rækken foruden 38 D-hold og 9 E-hold.

»Det ærgrer os meget, at A-rækken ikke kan tiltrække flere af klubbens egne spillere. Selv om det er et julestævne med hygge, har vi også i høj grad brug for en række hvor kvaliteten i fodbolden er høj. Der er selvfølgelig også en masse gode kampe i de andre rækker, men i A-rækken er niveauet bare lidt højere,« siger Torben Jensen.

Han synes det er en skam, at klubbens aktive spillere ikke er mere interesserede i at udfordre sig selv og andre på niveauet.

Det halter også i den relativt nye E-række. Her er plads til 20 hold, men p.t. er kun ni hold blevet tilmeldt.

»Det er en række som både forældre og pædagoger i området har råbt om gennem flere år, men allerede her på 4. år, ser det ud som om at den ikke får den opbakning som vi havde håbet. Og så netop i år, hvor Julemanden har meldt sin ankomst netop lørdag under hele E-stævnet, hvor han forhåbentlig vil være rundhåndet med julegodter til de mindste i hallerne,« siger Torben Jensen.

Sidste chance på fredag

Julefreden kan imidlertid stadig nå at sænke sig over julefodbold-stævnet.

»Tilmeldingsfristen er selvfølgelig først på fredag, så der kan ske meget med tilmeldingerne inden da. Det håber jeg meget, da vi jo alle godt ved, at det først bliver en rigtig god jul, når Julefodbolden er vel overstået,« siger Torben Jensen.

Klank Idrætscenter vil igen i år være pyntet op til jul, og sædvanen tro er der masser af sponsorgaver – både til målpræmier og til gaver på indgangsbilletterne. Tilsvarende leverer rejseselskabet Detur, igen et rejsegavekort på 5000 kroner til bortlodning på indgangsbilletterne.

Læs Galten Folkeblad 5. december 2017