Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Beboere på Tjørnehaven og venner af huset var publikum til teaterforestillingen i lokalcentrets festsal.

En anderledes 90 års fødselsdag på Tjørnehaven

I sidste uge fyldte den berømte dirigent Jack 90 år. Tjørnehavens beboere og venner af huset var inviteret med til festen. 

Når sandheden skal frem blev Jack spillet (meget overbevisende) af skuespilleren Kristian Dinesen, der havde maskeret sig som 90-årig og gav en teaterforestilling, Memories på en lille times tid i Tjørnehavens festsal.

Her var pyntet op med flag og gaver, der blev sunget fødselsdagssang og Jack fortalte til gengæld fra sit begivenhedsrige liv, indimellem med kig i familiens fotoalbum. 

Levendegjort med tidens musik

Jack har altid elsket musik og blev uddannet dirigent, forelskede sig hele to gange og fik en større børneflok, oplevede krigen komme til Danmark, kørte på motorcykel og var ude at flyve. 

Publikum var med hele vejen som gæster, og alt blev levendegjort gennem tidens musik: Swingjazz, klassisk klaver og gode gamle slagere. 

»Vi følte os virkelig som fødselarens familie, der tog del i hans glæder og sorger og kom med på en rejse tilbage i hans liv,« fortæller oplevelsesmedarbejder ved Tjørnehaven, Hanne Kingo Christensen, på gæsternes vegne.

Forestillingen var gjort mulig takket være støtte fra Skanderborg kommunes Kulturpulje.

Læs Galten Folkeblad 2. oktober 2018