Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis

Festligt rejsegilde for Græshoppens tilbygning

Alt var ikke helt som håndværkerne er vant til, da Skovby Børnehus i onsdags afholdt rejsegilde for den første af to tilbygninger.

Børn, forældre og repræsentanter var onsdag eftermiddag inviteret til rejsegilde sammen med håndværkerne.

»I mange år har vi haft svært ved at tage imod de børn og forældre som ønsker at være en del af Skovby Børnehus. Derfor er vi rigtig glade for, at vi har fået lov til at lave to tilbygninger. Først en i Græshoppen, der gør at vi kan have 30 børn mere, og dernæst i foråret en tilbygning, der gør at Guldsmeden kan have 12 børnehavebørn og seks vuggestuebørn mere end nu,« fortæller dagtilbudsleder Helle Lund-Pedersen.

»Kan du se min pind i kransen?«

Rejsegildet i onsdags lavede man fra børnehusets side til en stor fest og et pædagogisk tema. 

»Børnene lærte hvad et rejsegilde er. De snittede pinde til kransen, og som en dreng stolt spurgte sin mor: Mor kan du se min pind i kransen,« fortæller Helle Lund-Pedersen.

Der blev snittet i alt 140 pinde, så selv den dygtigste mor ville nok have sit hyr med at se, hvem der var ophavsmand til den enkelte pind.

Børnene sang og spillede til glæde for de fremmødte forældre, mens både håndværkerne og arkitekten fik et anderledes rejsegilde end de er vant til. Men selvfølgelig var der pølser og juice til alle.

Læs Galten Folkeblad 9. oktober 2018