Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Den højprofilerede arkitektvirksomheed BIG – Bjarke Ingels Group har tegnet Amager Bakkes skicenter, som virksomheden Dansk Halbyggeri med domicil i Galten nu er gået med sin andel i at realisere.

Galten-entreprenør bygger med BIG

Galten-virksomheden Dansk Halbyggeri er gået i gang med at bygge det prisvindende Amager Bakkes skicenter, som er tegnet af BIG, Bjarke Ingels Group.

Et varmeværk med en skibakke på taget er næppe det første, man tænker på, når man kører forbi Marktoften i Galten. Men i disse dage tænker de meget på netop det prisvindende byggeri Amager Bakke i domicilet hos Dansk Halbyggeri. 

Den største del af Amager Skibakke står færdigt, og nu er Galten-entreprenøren Dansk Halbyggeri gået i gang med at bygge det lige så markante skicenter for foden af skibakken.

Amager Bakkes skicenter skal bygges ind i parkeringspladsen med flydende overgang, så det visuelt er integreret i landskabet. 

Dansk Halbyggeri, der er en af Danmarks førende entreprenører indenfor byggeri til sport og fritid arbejder tæt sammen med det verdensberømte danske arkitektfirma BIG, Bjarke Ingels Group om byggeriet, der skal stå færdigt 1. juni 2018. 

Amager Bakke bliver et af verdens mest moderne og miljørigtige affaldsbaserede energianlæg og byder foruden skibakken på Europas højeste klatrevæg og grønne løbelandskaber. 

»Centeret skaber sin egen bakke i enden af parkeringspladsen. Her møder mange forskellige materialer og udtryk hinanden. Det er en meget interessant opgave, som vi glæder os til at løse i tæt samarbejde med projektets aktører,« siger Bent Storgaard, bygningsingeniør og projektchef i Dansk Halbyggeri.

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 10. oktober 2017