Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Rikke Rohbrahn står bag House of Nails, der er rykket ind i den tidligere pub på Torvet i Galten. Hun laver især neglebehandlinger med acrylnegle.

Galtens nye wellness-centrum

House of Nails er rykket ind i de tidligere publokaler på Torvet i Galten, som er blevet forvandlet til et klinikfællesskab.

Af Emilie Victoria Toft og Mathilde Grassmé Solberg, erhvervspraktikanter

Efter syv år på Skolevej er House of Nails rykket ind på Torvet i Galten - og har fået følgeskab af flere beslægtede virksomheder.

»Kunderne synes det har været rigtig dejligt, specielt fordi der er mere plads at være på,« siger House of Nails' indehaver, Rikke Rohbrahn om kundernes første reaktioner på de nye omgivelser.

Lige nu er der to virksomheder i House of Nails-klinikfællesskabet og i uge 26 flytter høreapparat-firmaet Audio Nova ind. 

Acrylnegle og meget mere

Det er 17 år siden Rikke forlod et job som driftschef hos ISS Industri og Skadeservice og etablerede House of Nails.

Navnet valgte hun fordi forretningen oprindelig lå i Aarhus og den ifølge Rikke derfor gerne måtte have et internationalt klingende navn.

Selv er hun specialiseret i at lave de populære acrylnegle, mens kollegaen Britt Rosfeldt Nielsen fra Klinik For Fodterapi tager sig af traditionelle fodbehandlinger. Ligeledes tilbyder klinikken spray tan og voksbehandlinger. Senest er en kosmetolog, Mette Møller, også blevet tilknyttet.

»Cirka 70 procent af kunderne kommer uden for lokalområdet og 30 procent er lokale, men vi har både kunder fra Randers, Skagen og Spanien,« siger Rikke.

Nogle af de faste kunder har været hos Rikke siden hun etablerede sin klinik, andre har lige haft 10 års jubilæum. Nogle kunder booker tider til over et år frem. 

»Det er ligesom hos en frisør. Når man har fundet en man er glad for, så bliver man ved med at komme der.«

For det meste kommer kunderne for at få ordnet fingre eller fødder i gennemsnit hver fjerde uge. 

Hvad acrylnegle angår foretrækkerne kunderne typisk negle der ser så naturlige ud som muligt, især såkaldte "mandel nude negle" og shellak er inde for tiden.

»Men efterhånden som kunderne bliver mere faste, bliver de også modigere,« konstaterer Rikke Rohbrahn.

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 13. juni 2017