Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Direktør hos AVK, Niels Aage Kjær (billedet) er sammen med en anden lokal virksomhedsleder, Jørgen Baastrup Nielsen blevet udnævnt til Paul Harris Fellow af Galten-Skovby Rotary Klub.

Hæder til lokale erhvervsfolk

I forbindelse med Rotary Foundations 100 års jubilæum udnævner Galten-Skovby Rotary klub to lokale erhvervsfolk til Paul Harris Fellow. 

I forbindelse med Galten-Skovby Rotaryklubs 25 års jubilæum hædres to kendte virksomhedsledere.

Niels Aage Kjær, AVK-Koncernen, og Jørgen Baastrup Nielsen, landmand/ejendomsudvikler, tildeles udmærkelsen som Paul Harris Fellows for deres store betydning for udviklingen i lokalområdet

Ved udnævnelsen, der finder sted i forbindelse med en reception lørdag d. 17. juni på Restaurant Lillering Skov, overrækker klubbens præsident de to erhvervsfolk PHF medaljen med tilhørende certifikat som det synlige bevis på udmærkelsen.

Galten-Skovby Rotary Klub begrunder udnævnelsen med den store betydning som de to personer har og har haft for lokalområdets udvikling og vækst:

 Niels Aage Kjær har med opbygningen af sin imponerende virksomhed ikke alene bidraget til lokalområdes vækst, men også skabt en stor anerkendt international koncern som by og område er stolte af at huse.

Jørgen Baastrup Nielsen har de seneste år bidraget til at skabe grobund for den positive byudvikling Galten Skovby nu oplever. Gennem sine projekter med at ændre landbrugsjord til byggegrunde samt parceller for flere boligtyper (Skovby Nygård-udstykningen, red.), har Galten Skovby fået et tiltrængt boost efter en række stille år og har ført til at de to byer Galten og Skovby nu er vokset sammen i en fælles enhed.

En hædersbevisning

Paul Harris Fellow-udmærkelsen er navngivet efter advokat Paul Harris som i 1905 stiftede Rotary-netværket. Den gives, som en hædersbevisning, til personer som har udøvet en særlig indsats.

Rotary er et lokalt og internationalt netværk for aktive erhvervsfolk og selvstændige, der ønsker at udvikle deres erhvervsmæssige kompetencer. Rotary består af engagerede og motiverede mænd og kvinder, der sætter høje etiske standarder som mål, og som på tværs af faggrænser ønsker at lære andre at kende, skabe netværk og trække på hinandens erfaringer.

Organisationen omfatter i dag 1,2 mio. medlemmer på verdensplan.