Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
På billedet findes fra venstre: Direktør for Poly-Control Aps, Hans Overgaard, bestyrelsesformand for SALTO, Jose Antonio Itarte, stifter af Poly-Control Aps, Henning Overgaard og repræsentant for SALTO, Jaione Goñi. Billedet er taget efter underskrivelsen i Axel Towers i København hos SALTO's danske advokater, Gorrissen Federspiel.

Harlev-firma vinder frem inden for segmentet "det intelligente hjem"

Poly-Control Aps i Harlev har netop modtaget en storinvestering fra en af verdens førende låseproducenter.

De to stiftere af Poly-Control Aps, Hans og Henning Overgaard, går lige nu rundt med et ekstra lille smil på læben. 

Deres IT-virksomhed har netop modtaget en større to-cifret millioninvestering fra den verdensledende låseproducent SALTO, som samtidig er blevet minoritetsejer af Poly-Control Aps.

Harlev-virksomheden beskæftiger sig med det intelligente hjem, altså automatiseringen af nogle af hjemmets funktioner. 

Robotstøvsugere og automatiske tænd/sluk vandhaner er eksempler på funktioner, som vi efterhånden er blevet fortrolige med. Poly-Control specialiserer sig i den såkaldte Smartlock – en lås, der bl.a. kan åbne døren for dig, uden at du behøver at finde nøglerne frem, bare du har din telefon på dig. Poly-Control både designer, udvikler og producerer deres produkt, Danalock.

»Vi opererer på et helt nyt marked og bevæger os konstant derud, hvor ingen har været før,« konstaterer Hans Overgaard, direktør for Poly-Control Aps. 

»Det giver gode resultater for os, men det er også en risikabel måde at føre forretning på, så vi er glade for at have fået nogle ressourcestærke partnere med i virksomheden. SALTO har jo et helt unikt netværk verden over i forhold til salg og support, og det vil vi naturligvis læne os op ad.«

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 25. juli 2017