Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Sækkeløb var en af de mange discipliner som børnene kunne dyste i ved SFO'ernes OL i Skovby forleden.

Herlig OL-dag hos Skråvejens SFO

Cirka 500 børn fra 0.-2. klasser fra SFO'erne i Låsby, Herskind, Galten og Skovby deltog i torsdags i det traditionsrige OL hos Skråvejens SFO i Skovby.

OL startede med national sang og aflæggelse af OL-ed om at være fair og gode ved hinanden, men mest af alt at have det sjovt.

Der var pigefodbold- og hockeyturnering for 1. og 2. klasse, hvor begejstrede børn og voksne sørgede for at skabe en stemning med højt humør og engagement.  

Sjipning, sækkeløb, stafetløb, tarzanbane og mooncar løb var andre discipliner.

Her kunne børnene frit deltage og prøve kræfter samtidig med at de mødte børn fra andre SFO'er. 

»Børnene var gode til at hilse på og respektere hinanden dagen igennem. De var en del af deres eget SFO fællesskab men oplevede sig også som en del af noget større,« fortæller indskolings- og SFO-leder Jonas Thomsen ved Skovbyskolen idet han tilføjer:

»Det var tydeligt at børnene havde glædet sig til at komme i gang. Flere havde en taktik og havde øvet sig på forhånd. Det er dejligt at voksne omkring børnene kan skabe rammer der gør børnene i stand til at øve, koncentrere og udvikle sig. Det giver mening for børnene at øve sig til noget man skal bruge.«

Låsby-børn trak bedst

Efter de åbne discipliner og turneringer skulle alle børn dyste i tovtrækning. 

Vejret havde vist sig fra sin gode side så græsset var heldigvis tørt så det var muligt at stå fast. Det var dog svært at stå fast mod børnene fra Låsby SFO som sejrede i begge rækker i tovtrækning. 

Læs hele artiklen og se flere billeder i Galten Folkeblad 13. juni 2017