Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Den lokale gren af Kirkens Korshærs landsindsamling 25. november organiseres fra genbrugsbutikken på Østergårdsvej, som på indsamlingsdagen holder åbent for julehygge og julesalg.

Kirkens Korshær varmer op til landsindsamling

Sammen kan vi gøre en forskel. Bliv indsamler ved Kirkens Korshærs Landsindsamling søndag den 25. november. 

Hjemløse sover ude i regnen, udsatte lever i ensomhed, fattige børn kommer i skole uden overtøj og madpakke. I Kirkens Korshær hjælper man mennesker i nød – men nøden i Danmark bliver større. Du kan hjælpe. 

I Genbrugsbutikken på Østergårdsvej 4, som er base for Galten-området er man i fuld gang med forberedelserne til landsindsamlingen på søndag.

»Det er tredje gang vi laver landsindsamling. Vi syntes vores to første landsindsamlinger gik godt, men vi håber selvfølgelig på at flere vil melde sig som indsamler i år, da der er hårdt brug for pengene,« siger indsamlingskoordinator Kirsten Andersen.

»Alle er velkomne til at komme og bruge et par timer på at samle ind. Vi er glade for al den hjælp, vi kan få - for vi har hårdt brug for den.«

indsamling fra kl. 10

Traditionen tro vil der være noget at lune sig på, når man kommer tilbage fra sin rute. Samtidig kan man også være så heldig at gøre en god julehandel i genbrugsbutikken..

»Vi glæder os til dagen. Der plejer at være god stemning og godt gang i snakken, mens pengene tælles op,« siger indsamlingskoordinatoren videre.

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 20. november 2018