Krostemning som i gamle dage

Image
Der var travlt i køkkenet lørdag aften, hvor samtlige 40 pladser i krostuerne var besat. Her er Heine Schriver i gang med at anrette en wienerschnitzel.

Meget tyder på at restauratør Heine Schriver har truffet en god beslutning ved at genåbne Restaurant Gl. Høver som a la carte-restaurant.

Der var premiere torsdag, fredag og lørdag i sidste uge, og tilslutningen var fin med samlet over 100 gæster de tre aftener.

Serveringen sker i de gamle krostuer, som er blevet shinet op mens restaurationsbranchen har været lukket ned. Man kan også nyde aftensmaden udendørs på terrassen.  Ikke mindst sidstnævnte venter Heine Schriver sig meget af på de lune sommeraftener.

Samlet byder omgivelser og menukort på umiskendelig krostemning som i de gode gamle dage.

Til at friste smagsløgene med tæller menukortet tre forretter, tre hovedretter og tre desserter, foruden en "grøn menu" og to børnemenuer. Og lad det være slået, at efter en tre-retters menu bestående af en yderst delikat hummersuppe, en flamberet peberbøf og en "Baked Alaska" (indbagt is med frugter og biscuits) går man ikke sulten hjem.

Læs Galten Folkeblad 12. maj 2021

Del på
Restaurant Gl. Høver

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-