Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
I forbindelse med de seneste måneders gravearbejde i Nørregade er der blevet etableret fartdæmpende chikaner ud for Galten Børnehave og Galten kirke.

Nu åbnes Nørregade atter for trafik

Flere måneders entreprenørarbejde i Nørregade i Galten nærmer sig sin afslutning.

Siden september har Skanderborg Forsyning været i gang med klimasikrings-foranstaltninger i Nørregade i Galten. I den forbindelse har vejen været gravet op.

»Vi har været nødsaget til at sikre området ved Nørregade mod skader og gener ved kraftig regn i fremtiden. Derfor har vi ændret vejen for at kunne styre vandet sikkert ud af området, så regnvand ikke strømmer ind i de omkringliggende huse ved kraftig regn,« oplyser Skanderborg Forsyning.

Åbnes igen torsdag

»Fortovene er ligeledes blevet lagt om, så der er kommet en højere kantsten og ødelagte fliser er blevet udskiftet.«

Lige nu er der et færdigt fortov i den østlige side af Nørregade, så gående kan færdes langs med Nørregade. Den 7. december bliver det sidste asfalt lagt på Nørregade, så derefter er Nørregade åben for gennemkørsel i bil. 

»Dog vil der være enkelte steder, hvor det ene spor er spærret, hvilket skyldes at fortovet i vestsiden også skal laves færdigt,« lyder det fra Skanderborg Fosyning.

Chikaner skal tvinge hastigheden ned

Som billedet viser er der samtidig etableret chikaner ved kirken/børnehaven for at opretholde den lave hastighed på 40 km/t. 

Skanderborg Forsyning forventer at projektet afsluttes den 17. december.

Læs Galten Folkeblad 5. december 2017