Fra torsdag d. 6. maj slår Restaurant Gl. Høver dørene op for a la carte-servering i de hyggelige krostuer.
»Jeg har haft det i hovedet i to år, og nu har vi været tvangslukket, så nu gør vi det bare. Herefter må vi se, om vi kan trække nogle gæster herop. Mon ikke. Der bor trods alt 10.000 mennesker i Galten-Skovby,« siger restauratør Heine Schriver.
Til en start vil åbningstiderne være torsdag, fredag og lørdag fra kl. 18 til 22 (køkkenet lukker kl. 21). Mod en forhåndsreservation og fremvisning af et coronapas kan man komme og spise i restauranten, og bestille ud fra menukortet.
Restauratøren bebuder at det kommer til at foregå i Matador-stil, hvor den oprindelige kro-atmosfære er bevaret og menukortet tilbyder klassiske retter, måske med et lille tvist.
»Vi synes, der mangler et sted, hvor folk kan mødes og gå hen, når man skal ud og hygge sig med sin familie og venner. Vi satser også på at erhvervslivet kan se en mulighed i at bruge restauranten som afslutning på f.eks. forretningsmøder og lignende,« siger Heine Schriver.
Når vejret tillader det vil der også være mulighed for ude-servering i aftensolen på kroens terrasser.
På sigt vil bordreservation komme til at foregå via et bookingsystem, men indtil da vil reservationer kunne ske via mail@lilleringskov.dk / tlf.: 86 94 37 55 og til Gl. Høver direkte på 3841 1944.
Restauratøren går desuden med overvejelser om at kombinere det nye initiativ med bl.a. musik- og underholdnings-arrangementer på Gl. Høver.