Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis

Ny filialdirektør hos Nordea i Galten

32-årige Lærke Fihl-Lorentzen er tiltrådt som filialdirektør hos Nordea i Galten.

Hun kommer oprindeligt fra Hammel, hvor hun også bor i dag, sammen med sin mand Steffen og parrets femårige søn Viktor.

I sine 10 år i Nordea har hun arbejdet som bankrådgiver først i Hørning i fire år, senere i Hammel og Hinnerup i lidt mere over to år, og siden juni 2016 har hun været filialdirektør i Nordea i Århus Nord. 

»I december sammenlagde vi de tre kasser i Århus, og i den forbindelse blev jeg valgt som filialdirektør af den nye samlet filial i Nordea Søndergade. I januar bød muligheden sig for at blive filialdirektør i Galten, og den chance måtte jeg bare gribe, selvom at jeg lige var startet i Nordea Søndergade,« fortæller Lærke Fihl-Lorentzen.

»For mig er Galten-Skovby en meget spændende by. Det er en by med masser af ildsjæle. Byen og området er i stor udvikling og der er mange spændende muligheder for os som bank. Jeg brænder for det lokale og det at være synlig i byen. Så det glæder jeg mig til at arbejde videre med. Vi vil være byens foretrukne bank og det er det jeg vil kæmpe for, fastslår Lærke Fihl-Lorentzen og tilføjer:

»Min første opgave har været at finde to nye bankrådgivere til filialen. Den opgave forventer jeg at have løst i denne uge, hvor kunderne bliver informeret herom.«

Der vil blive afholdt reception 23. marts kl. 14-16, hvor man kan komme og hilse på Nordeas nye team.

Læs Galten Folkeblad 6. marts 2018