Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Koda, der varetager danske komponisters rettigheder, sender, for 12. år i træk, professionelle sangskrivere ud til udvalgte skoler i landet for at undervise eleverne i sangskrivning, tekst og komposition. På fredag får 6. klasse på Gyvelhøjskolen mulighed for at kaste sig ud i sangskrivning sammen med en professionel musiker, Christine Skou. Ved dagens slutning har eleverne skabt deres egen sang.

På fredag skriver 6. klasse-elever på Gyvelhøjskolen en sang

Sanger og sangskriver Christine Skou besøger på fredag Gyvelhøjskolen, hvor hun vil skrive en ny sang sammen med eleverne. 

Hvordan foregår sangskrivning fra spæd idé til færdig sang? Det kan være svært at forstå og svært at forklare. 

Derfor sender organisationen Koda, der varetager danske komponisters rettigheder, 14 udvalgte professionelle musikere, ud for at besøge skoler landet over for at skrive en spritny sang sammen med eleverne. På den måde kan eleverne opleve hvilken type arbejde, der ligger bag.

Fredag den 17. november gælder det Gyvelhøjskolen, når 6. klasse får besøg af sanger og sangskriver Christine Skou.

En unik oplevelse

Sammen skal de skrive og komponere en sang. 

»I løbet af dagen vil eleverne få mulighed for at opleve, hvordan akkorder, tekst, rytme og tanker kan koges sammen til en færdig sang. Når dagen er omme, har klassen deres egen sang, og det plejer at være en særlig oplevelse for børnene,« fortæller Christine Skou.

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 14. november 2017