Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Galten Revyen fejrer 50 års-reunion for ungdomsoprøret i 1968.

Revy-unoder serveret med højt humør

Aktuelle og klassiske "unoder" fra Galten-revyen ramte i det store hele plet.

Galten Revyen laver unoder. Sådan lød titlen på årets aftapning fra det lokale revykollektiv.

Holdopstillingen på scenen talte i år to nye ansigter Maja Berg og Christian Sejr. Tilsvarende var der ændringer på orkesterfronten, men revyens fundamentale udtryk var uændret.

Årets revy omfattede i alt 37 numre, deriblandt flere ultrakorte "mellemlæggere" med forudsigelige pointer, men pyt med det. Når de leveres fyndigt og med charme på en lokalscene så går det an.

Man sad ikke og kiggede på klokken, men følte sig fra start til slut godt underholdt, og højdepunkterne var jævnt fordelt over begge halvlege.

Sødmefuldt var Maja Berg, Sara Aggerholm og Bettina Bjerg Iversens samspil i nummeret 'Enlig far' med fokus på moderne familieformer.

Tankevækkende og særdeles velskrevet var 'Non Firmation' forfattet af Maja Berg, der også spillede med i selskab med Jens Kristian Albrektsen, Thomas Schmidt og Sara Aggerholm i sketchen om kon- og nonfirmationer i iPhone-alderen, hvor AMEN er erstattet af ENTER.

Maja Berg havde også begået teksten til det højaktuelle nummer 'MeToo' som Bettina Bjerg Iversens figur så brændende ønskede at blive en del af – om ikke andet så på grund af den medfølgende opmærksomhed.

Fake news og 50-året for ungdomsoprøret i 1968 var andre aktuelle temaer, der kom under behandling inden showstopperen i form af en fængende stikpille til Post Nords fortrædeligheder, hvor Dolly Partons 'Jolene' havde fået tilføjet en ny aktuel tekst.

Læs hele artiklen og se flere billeder i Galten Folkeblad 6. november 2018