Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis

Sanseligt møde på tværs af generationer

Et arrangement for de ældre beboere på Tjørnehaven og et babysalmesangshold fra Skovby blev et livsbekræftende møde med deltagere mellem 0 og 104 år. Succesen gentages 30. oktober.

En solrig sommerdag, fik Tjørnehaven besøg af sognepræst i Skovby, Rikke Amalie Vestergaard samt 10 mødre og deres dejlige babyer.

Gennem foråret havde mødre og børn mødtes i sognegården til babysalmesang og sansning.

Rikke og Charlotte fra Tjørnehavens aktivitetsafdeling havde aftalt et samarbejde, om at samle den ældre og de yngre generationer til fælles salmesang og sansning. 

En dame fra lokalområdet, havde hørt om arrangementet i forbindelse med Tjørnehavens Sommerfest og tilbød at hjælpe. 

Gensidig lykke

Babyerne, deres mødre og de ældre på Tjørnehaven, sad på stole i rundkreds, så alle havde god udsigt til de små. Flere af babyerne, havde endda mod på at komme på besøg i fremmede arme og det bragte stor gensidig lykke.

»Det blev til en herlig formiddag, hvor der blev sunget nye og gamle kendte salmer, leget med tørklæder, spillet på rasleæg og meget mere,« fortæller Charlotte Vilhelmsen fra Tjørnehavens aktivitets- og træningsteam.

»Mange skønne kommentarer blev givet og mange gensidige smil på tværs af aldre. Aldersforskellen på den ældste og yngste deltager var 104 år. Vi sluttede den varme sommerdag af med fælles hygge med lidt at drikke og noget til ganen. Det bliver ikke sidste gang, da det allerede er aftalt, at babysalmesangsholdene skal kigge forbi hos de ældre igen den 30. oktober.«