Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Jyllands-Postens 'Bedst at bo'-undersøgelse har kåret Skanderborg Kommune som det bedste sted i landet at drive virksomhed. Her et vue over erhvervsområdet i Stilling.

Skanderborg Kommune topper ranglister

Tre nye undersøgelser placerer Skanderborg i toppen blandt landets 98 kommuner: Kommune har de sundeste borgere, de bedste rammer for erhvervslivet og de mest energivenlige boliger.

Alle gode gange tre: Hele tre gange inden for de sidste par uger har Skanderborg Kommune gjort sig positivt bemærket på landsplan. To gange er kommunen strøget til tops i Jyllands-Postens store ”Bedst at bo”-undersøgelse, og senest har en undersøgelse fra Realkredit Danmark placeret kommunen som nummer et.

De sundeste borgere

Jyllands-Posten har i sin undersøgelse undersøgt, hvordan landets kommuner klarer sig på en række sundhedsparametre som middellevetid, andelen af kronisk syge borgere, lægedækning, borgere på sygedagpenge, og hvor mange borgere der bliver indlagt i løbet af et år. 

Når man regner resultaterne sammen, viser det sig, at Skanderborg samlet set klarer sig bedst blandt landets 98 kommuner. 

Førstepladsen er primært trukket hjem af kommunens meget lave indlæggelsestal, de få kronikere og en høj gennemsnitslevealder på 81,6 år.

Det bedste sted for virksomheder

”Bedst at bo”-undersøgelsen kårer også Skanderborg Kommune som det bedste sted at drive virksomhed. 

Undersøgelsen kigger blandt andet på, hvor mange borgere der har en relevant uddannelse, og hvor mange nye virksomheder der skabes. 

Skanderborg Kommune kommer ind på en suveræn førsteplads. Tallene fra erhvervsundersøgelsen bakkes i øvrigt op af ledighedstallene fra Danmarks Statistik, hvor Skanderborg Kommune også udmærker sig ved at have landets næstlaveste ledighed

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 20. juni 2017