Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Herskind-spejderne foran SL2017’s vartegn, en kæmpe vandrestøvle, der er både udsigtstårn, bålhytte og madpakkested og som skal blive stående som minde efter lejren.

Spejderne fra Herskind med på våd sommerlejr

Sammen med næsten 40.000 andre spejdere deltog 26 KFUM-spejdere fra Herskind  i dagene 22.-30. juli i den store 'Spejdernes Lejr 2017' i Sønderborg 

Forventningsfulde drog spejderne af sted med bus fra Galten lørdag morgen: Juniorer, trops- og seniorspejdere samt en god håndfuld ledere.

De gæve Herskind-spejdere ankom i godt vejr til den meget velorganiserede lejr i Sønderborg og fik deres egen lejr bygget op, inden himlen åbnede sine sluser.

Alle har hjulpet til med at hente mad, lave mad og vaske op. Der er meget opvask efter 26 deltagere. Maden var meget lækker og alle retter - der mest var sammenkogte, da det er lettest over bål - blev tilberedt efter en flot lejrkogebog, der er lavet til lejligheden og som spejderne kan downloade og også bruge efter lejren. 

Sejlads i skybrud

Der har været tid til både at deltage i de utallige spændende aktiviteter, der er blevet udbudt, og tid på egen hånd. Senior- og tropspejderne har været på sejlads – midt i et skybrud, og  juniorspejderne kom forbi kongeskibet Dannebrog på vej til science show på SDU i Sønderborg.

Se flere billeder fra lejren i Galten Folkeblad 1. august 2017