Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Sådan kommer Alfasts byggeri i Erhvervsparken Klank til at tage sig ud. Indflytningen forventes at ske pr. 1. marts 2019.

Vækst-virksomhed rykker ind på Klank

Virksomheden Alfast, der er specialiseret i udstansning af emner i dobbeltklæbende tape, flytter til nybyggeri på Klank.

Der er gang i byggeriet i Erhvervsparken Klank. Foruden virksomheden Smoke-It, der bygger nyt domicil ved siden af Jem&Fix-byggemarkedet, har Dansk Halbyggeri påbegyndt opførelsen af et cirka 1200 kvadratmeter stort byggeri med produktion og kontor for virksomheden Alfast.

»Vi er et lille firma som laver udstansning i dobbeltklæbende tape,« fortæller firmaets direktør og indehaver Per Jørgensen.

Der er tale om underleverandør-produkter til brug i så forskellige emner som bl.a. høreapparater, P-skiver og støjdæmpning til bilers bremseklodser.

Klart billigere end etablering i Århus

Virksomheden har eksisteret siden 1991 og tæller 11 medarbejdere. For otte år siden overtog Per Jørgensen virksomheden, og om baggrunden for at forlade Hasselager til fordel for Klank, siger han:

»Jeg bor privat i Låsby og har haft kig efter et sted at flytte hen med virksomheden, som er blevet større og større. I øjeblikket bor vi til leje i Hasselager, og kigger man på en byggegrund i Århus, så er det en helt anden pris i Galten. Derfor faldt valget på Klank, som også er tæt på min bopæl,« forklarer Per Jørgensen.

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 7. august 2018