Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis

Mindst 13 computere stjålet fra Gyvelhøjskolen

I onsdags mellem kl. 17.40 og 18.40 blev mindst 13 bærbare computere af mærket Dell, til en samlet værdi af cirka 60.000 kroner, stjålet fra Gyvelhøjskolen, nærmere bestemt lærernes forbedelseslokale i skolens C-fløj.

Lokalet var ulåst og der var uhindret adgang til skolefløjen fordi der i samme tidsrum fandt ungdomsskole-undervisning sted i andre lokaler.

Overvågningskameraer dokumenterer, at der var mindst fem gerningsmænd om tyveriet. Særlig karakteristisk var en af gerningsmændene. Han bar en sixpence og havde jakkekraven trukket godt op omkring ørerne, tydeligvis velvidende at der var overvågning på skolen.

Andre blandt gerningsmændene gjorde sig ingen anstrengelser for at sløre identiteten så her har politiet noget at arbejde med efterforskningsmæssigt.

Ifølge skolens serviceleder Rene Sørensen dokumenterer overvågningsoptagelserne, at gerningsmændene var rundt på skolen og kiggede ind i flere lokaler inden de ramte plet med lokalet, hvor skolens lærere har deres arbejds-PC'er stående når de ikke har dem med hjem efter arbejdstid.

Foruden lærernes computere forsvandt tyvene også med en bærbar PC af ældre årgang fra skolebiblioteket.

Det frække tyveri skal måske ses i sammenhæng med den seneste tids række af indbrud og tyverier fra skoler. Andre steder har man gået efter havemaskiner og lignende.

Den 28. februar var den også gal på Gyvelhøjskolen, da tre hængelåse blev klippet op ved skolens garageanlæg. Her gik tyvene dog forgæves idet skolens havemaskiner var låst inde andetsteds.

Computertyveriet får nu skolen til at ændre procedurerne for aflåsning.