Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis

Elite-håndboldherrer mødes i Stjær

Som led i forberedelserne til den kommende sæson, som starter sidst i august, møder håndboldherrerne fra Randers HH ligaholdet fra Århus Håndbold i Stjærhallen. 

Ved kampen torsdag den 3. august kl. 18 vil Henrik Hansen meøde sin tidligere klubkammerater.

Gennem mange år har Henrik Hansen været en af Århus Håndbolds helt store profiler, men fra den kommende sæson er han ikke mere at finde på klubbens holdkort idet han har rykket teltpælene lidt længere nordpå for at være spillende assistenttræner for Randers HH, som skal spille i 1 division.

Ny træner i Randers HH er Jan Paulsen, som også har sine rødder i den århusianske håndboldverden. Jan kommer fra et trænerjob hos ligaholdet Mors/Thy. 

Fem nye spillere

Århus Håndbold går ind til den kommende sæson med et mål om at nå slutspillet, og på holdet er der kommet hele fem nye spillere til Erik Vejes trup. Det er Rene Villadsen, Mathias Møller, Nikolai Vinther, Tobias Møller og Nikolaj Læsø, som alle er meget interessante navne. 

Rene Villadsen kommer fra den tyske bundesliga, hvor han bl.a. har spillet i TSV Eisenach. Og den 19-årige Nikolaj Læsø, der kommer fra Odders 1. divisionshold, har spillet på de forskellige U-landshold, og betegnes som et kæmpe talent på playmaker-pladsen.

I år kommer torsdagens to hold ikke til at møde hinanden i turneringen, da Randers rykkede ud af Ligaen, så kampen i Stjær forventes at blive meget spændende. Man ved aldrig hvordan det går i et sådant lokalopgør, hvor ingen af holdene vil tabe til hinanden. I sidste sæson vandt de to hold hver deres indbyrdes kampe på egen bane.

Der er gratis adgang til kampen torsdag i Stjærhallen.