Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Starten er gået til børneløbet. Hurtigste dreng og pige skulle blot bruge 9:20 og 10:55 til at tilbagelægge 2,3 km.

En varm omgang for løberne

To ting præger efterhånden Kristi Himmelfartsdag i Galten og omegn: Flot vejr og Super Brugsen Galten Løbet.

»Ugerne op til løbet gik med nogen nervøsitet. Hvor blev tilmeldingerne af? Men i takt med det gode vejr kom de da heldigvis ud af busken – og med næsten 300 løbere nåede vi samme niveau som sidste år,« siger Ole Kristensen fra Galten Løberne.

Han står i spidsen for den store skare af frivillige, der får Super Brugsen Galten Løbet til at gå op i en højere enhed med mange glade motionister og masser af liv på Bytoften i forbindelse med Galten Byfest.

Kom fra Sjælland for at løbe med

»Med hjælp fra cirka 40 frivillige og en række gode sponsorer fik vi et rigtig godt løb stablet på benene – og når vi efterhånden ser flere og flere deltagere fra andre byer, så ser det ud til at rygtet om et godt familieløb breder sig. Bl.a. var der i år deltagere fra Sjælland,« bemærker Ole Kristensen med henvisning til at nummer to blandt mændene på 10 kilometerem, Carsten Sillehoved fra SØAM (Stenløse-Ølstykke Atletik og Motion) ved præmieoverrækkelsen afslørede, at han udelukkende  var kommet til Galten for at løbe, idet han havde hørt om et velorganiseret motionsløb.

Se hvem der var de hurtigste i de forskellige kategorier i Galten Folkeblad 30. maj 2017