Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Hånd i hånd med idolerne løb Galten FS' U11- og U12-fodboldpiger på banen da Skovbakken i lørdags mødte Fortuna Hjørring i kvindefodboldens bedste rækker 3F-ligaen.

Galten FS-piger mødte forbillederne

Galtens U11-U12-fodboldpiger var i lørdags til topkamp mellem Skovbakken og Fortuna Hjørring i kvindefodboldens bedste række, 3F-ligaen

Pigerne fra Galten var inviteret af Skovbakken Kvindefodbold til at løbe ind til kampen hånd i hånd med deres idoler, være boldpiger under kampen og til at få autografer og billeder til skrabbogen. 

Dagen blev et godt eksempel på det pigefodbolden kan – skabe glæde og sammenhold på tværs af alder og knytte nye bånd. 

»Det er meget bevidst, at vi forsøger at give pigerne nogle ekstra og anderledes oplevelser ud over træning og kamp. At deltage i denne form for events er med til at skabe et stærkt sammenhold blandt vores piger. Det er efter vores opfattelse vigtigt for at vi kan fastholde pigerne og tiltrække nye spillere, der gerne vil være en del af fællesskabet – på og uden for banen,« fortæller træner Michael Torp mens holdleder Jakob Bonde Lauritsen tilføjer:

»Galtens U11- og U12-piger har bl.a. været til landskamp i Viborg mod Sverige og overværet landsholdets træning. Pigerne skal også deltage i pigefodboldens dag i Skovbakken i maj, og til sommer skal pigerne mødes for at se EM på storskærm, når de danske kvinder spiller. Nogle af pigerne er tilmeldt Pernille Harder Camp i juni og enkelte tager sågar afsted til Holland for at være helt tæt på landsholdet. Fællesnævneren er kvindelige fodboldforbilleder og fællesskabet omkring pigefodbolden. Det er super fedt at være en del af.«

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 2. maj 2017